Szállítás és fizetés

HOGYAN FIZETHETSZ?
Jelenleg 2 féle fizetési módra van lehetőséged.

Az egyik a banki átutalás, ahol a megrendelt termék értékét kell kiegyenlítened az általunk megadott bankszámlára. A vásárlás után küldünk egy levelet, ami minden fontos információt tartalmaz az utaláshoz. A közlemény rovatba írd bele a nevedet, így utalásodat könnyen azonosítani tudjuk.

A másik lehetőség a Pay Pal rendszerén keresztül történik. Gyors, biztonságos és könnyedén kezelhető.

MIKOR KAPOD MEG A BOXOT?

Magyarországon belül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS szállítja 1-3 munkanapon belül, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

Magyarországon kívül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS fogja szállítani, 6-10 munkanap alatt, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

HOVA KÉRHETED KEDVENCED MEGLEPETÉS DOBOZÁT?

Európán belül bárhová kérheted a kiszállítást. 

+ INFORMÁCIÓ!

Miután kiválasztottad és leadtad megrendelésedet, kérjük ellenőrizd a SPAM / promóciók mappádat. Ez azért fontos, mert lehetséges, hogy oda kaptad rendelésed összegzését és számláját.