Legfontosabb kérdések és válaszok!

HOGYAN FIZETHETSZ?
Jelenleg 2 féle fizetési módra van lehetőséged.

Banki átutalás: megrendelt termék értékét kell kiegyenlítened az általunk megadott bankszámlára. A vásárlás után kapsz egy elektronikus Billingo számlát, ami minden fontos információt tartalmaz majd az utaláshoz.

Pay Pal: Gyors, biztonságos és könnyű kezelésű tranzakciós művelet.

 

 

MIKOR KAPOD MEG A BOXOT?

Magyarországon belül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS Expressz szállítja 1-2 munkanapon belül, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben vagy E-mailben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

Magyarországon kívül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS Expressz fogja szállítani, 6-10 munkanap alatt, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben vagy E-mailben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

HOVA KÉRHETED KEDVENCED MEGLEPETÉS DOBOZÁT?

Európán belül bárhová kérheted a kiszállítást. 

+ INFORMÁCIÓ!

Miután kiválasztottad és leadtad megrendelésedet, kérjük ellenőrizd a SPAM / promóciók mappádat. Ez azért fontos, mert lehetséges, hogy oda kaptad rendelésed összegzését és számláját.

 

Bármilyen kérdésed lenne, bátran írj nekünk a meandmydogbudapest@gmail.com levelezési címre!