Legfontosabb kérdések és válaszok!

HOGYAN FIZETHETSZ?

Banki átutalás: megrendelt termék értékét kell kiegyenlítened az általunk megadott bankszámlára. A vásárlás után kapsz egy elektronikus Billingo számlát, ami minden fontos információt tartalmaz majd az utaláshoz.

Pay Pal: Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

MIKOR KAPOD MEG A BOXOT?

Magyarországon belül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS Expressz szállítja 1-3 munkanapon belül, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben vagy E-mailben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

Magyarországon kívül: Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a GLS Expressz fogja szállítani, 6-10 munkanap alatt, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! A kiszállítás napján SMS-ben vagy E-mailben értesítenek az időintervallumról és a futár telefonszámáról.

+ INFORMÁCIÓ!

Miután kiválasztottad és leadtad megrendelésedet, kérjük ellenőrizd a SPAM / promóciók mappádat. Ez azért fontos, mert lehetséges, hogy oda kaptad rendelésed összegzését és számláját.

 

Bármilyen kérdésed lenne, bátran írj nekünk a meandmydogbudapest@gmail.com levelezési címre!