Legfontosabb kérdések és válaszok!

HOGYAN FIZETHETSZ?

Banki átutalás: megrendelt termék értékét kell kiegyenlítened az általunk megadott bankszámlára. A vásárlás után kapsz egy elektronikus Billingo számlát, ami minden fontos információt tartalmaz majd az utaláshoz.

Pay Pal: Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

MILYEN SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASZTHATSZ?

GLS: Ahogy beérkezett hozzánk rendelésed összege, mi feladjuk GLS futárral csomagodat, amit 1-3 munkanapon belül házhoz szállítanak. A kiszállítás napján e-mailben kapsz egy 3 órás időintervallumot és egyéb fontos információkat.

FOXPOST automata: Ahogy beérkezett hozzánk rendelésed összege, mi feladjuk az általad választott automatába csomagodat. A szállítás ideje általában 3-5 munkanap.

UPS: Kizárólag külföldi megrendelés esetén.

MIKOR KAPOD MEG A CSOMAGOT KÜLFÖLDI RENDELÉS ESETÉN?

Miután beérkezett az összeg, kutyusod termékét a UPS fogja szállítani, 7-14  munkanap alatt, egy 100%-ban újrahasznosított dobozban, így biztosítva azt, hogy kedvenced ajándéka épségben megérkezzen! 

+ INFORMÁCIÓ!

Miután kiválasztottad és leadtad megrendelésedet, kérjük ellenőrizd a SPAM / promóciók mappádat. Ez azért fontos, mert lehetséges, hogy oda kaptad rendelésed összegzését és számláját.

 

Bármilyen kérdésed lenne, bátran írj nekünk a meandmydogbudapest@gmail.com levelezési címre!