100% TERMÉSZETESSÉG

Egyedi és időtálló termékeket tervezünk négylábú társaitoknak. Saját kezűleg, Magyarországon belül, hatalmas szeretettel, kézzel készítjük kedvenceitek ajándékait. Saját printeket használunk, amit mi festünk rá a kis kendőkre. Biztosíthatunk róla, hogy ilyet sehol máshol nem találsz!

SZÁLLÍTÁS

Szeretnénk minél több gazdival megismertetni környezetbarát termékeinket, így Európán belül bárhová kérheted a szállítást. Ha segítségre lenne szükséged, keress bátran minket!

KÖRNYEZET TUDATOSSÁG

A tudatos életmód része mindennapjainknak, így ez a dobozainkra is érvényes. Csak olyan anyagokkal dolgozunk: amik újrahasznosítottak, lebomlanak vagy pedig fenntartható forrásból származnak. Szerintünk ez a jövő, ami egyben a védjegyünk is lett!

Rólunk

És hogy hogyan indult a márka

Ez az álom 2 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Barcelonában betértünk egy kis designer boltba. Akkor még nem sejtettük, hogy azon a délutánon fantasztikus inspirációkkal találkozunk és ez elindít minket a saját ötleteink megvalósításához …

#plasticfree

Óvjuk, védjük együtt környezetünket!

Egyre több partszakasz, óceán telítődik műanyag palackokkal, tönkretéve ezzel az élővilágot. A Tiszából 100 000 palackot szedtek ki, az óceánok partjairól pedig annyi szemét került felszedésre, amivel másfélszer körbe tudnánk rakni a Balatont.

Tavaly Nyáron egy szuper kezdeményezés indult, amiben te is részt vehetsz! Próbáld meg az egyszer használatos műanyagokat nélkülözni kutyusod és saját magad életéből! Csatlakozz TE is a műanyagmentes életmódhoz! Neked csak pár perc, de a környezetünknek egy lehetőség.

Hogyan Juthat Kutyusod Természetes Boxhoz?

Válassz dobozt

Válaszd ki melyik terméket szeretnéd kedvencednek, majd jelöld ki a kiegészítő információkat, ha szükséges!

Szabd testre

Tedd be a kosárba, add meg az adataidat, jelöld be a szállítási módot, majd egyenlítsd ki az összeget. Ezután kapsz egy értesítő levelet ( nézd meg a SPAM, promóciók mappába is ), ami tartalmazza a rendelésed összegzését.

És mi kiszállítjuk

Ezután összekészítjük boxodat, majd feladjuk. Neked pedig csak várnod kell a kiszállításra és fantasztikus képeket készítened a kedvencedről, hogy kitehessük őt is több száz elégedett ‘megrendelőnk’ közé.

Kíváncsi Vagy Hogy
Ki Készíti A Kekszeinket?

A Flash kutyapékség jutalomfalatjai: tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat, sót és cukrot nem tartalmaznak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kutyák egészséges táplálására. Rengeteg vitamint és ásványi anyagot találhatunk meg bennük, amik elengedhetetlenek kutyusaink mindennapjaihoz!

Legújabb Bejegyzések.

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk nap mint nap, így arra gondoltunk indítunk egy blogot. Részletesebben beszélünk a boxainkról, a benne lévő termékeinkről arról, ami a márka mögött van. Megosztjuk veletek a mindennapjainkat, személyes tapasztalatainkat, gondolatainkat.