100% TERMÉSZETESSÉG

Egyedi és időtálló termékeket tervezünk négylábú társaitoknak. Saját kezűleg, Magyarországon belül, hatalmas szeretettel, kézzel készítjük kedvenceitek ajándékait. Saját printeket használunk, amit mi festünk rá a kis kendőkre. Biztosíthatunk róla, hogy ilyet sehol máshol nem találsz!

SZÁLLÍTÁS

Szeretnénk minél több gazdival megismertetni környezetbarát termékeinket, így Európán belül bárhová kérheted a szállítást. Ha segítségre lenne szükséged, keress bátran minket!

KÖRNYEZET TUDATOSSÁG

A tudatos életmód része mindennapjainknak, így ez a dobozainkra is érvényes. Csak olyan anyagokkal dolgozunk: amik újrahasznosítottak, lebomlanak vagy pedig fenntartható forrásból származnak. Szerintünk ez a jövő, ami egyben a védjegyünk is lett!

Rólunk

És hogy hogyan indult a márka

Ez az álom 2 évvel ezelőtt kezdődött, amikor Barcelonában betértünk egy kis designer boltba. Akkor még nem sejtettük, hogy azon a délutánon fantasztikus inspirációkkal találkozunk és ez elindít minket a saját ötleteink megvalósításához …

#plasticfree

Óvjuk, védjük együtt környezetünket!

Egyre több partszakasz, óceán telítődik műanyag palackokkal, tönkretéve ezzel az élővilágot. A Tiszából 100 000 palackot szedtek ki, az óceánok partjairól pedig annyi szemét került felszedésre, amivel másfélszer körbe tudnánk rakni a Balatont.

Július 1-től egy szuper kezdemenyézés indult, amiben te is részt vehetsz! Próbáld meg 31 napig és ha lehet utána is nélkülözni az egyszerhasználatos műanyagokat. Csatlakozz TE is a műanyagmentes életmódhoz! Neked csak pár perc, de a környezetünknek egy lehetőség.

Hogyan Juthat Kutyusod Természetes Boxhoz?

Válassz dobozt

Válaszd ki melyik terméket szeretnéd kedvencednek, majd jelöld ki a kiegészítő információkat, ha szükséges!

Szabd testre

Tedd be a kosárba, add meg az adataidat, jelöld be a szállítási módot, majd egyenlítsd ki az összeget. Ezután kapsz egy értesítő levelet ( nézd meg a SPAM, promóciók mappába is ), ami tartalmazza a rendelésed összegzését.

És mi kiszállítjuk

Ezután összekészítjük boxodat, majd feladjuk. Neked pedig csak várnod kell a kiszállításra és fantasztikus képeket készítened a kedvencedről, hogy kitehessük őt is több száz elégedett ‘megrendelőnk’ közé.

Kíváncsi Vagy Hogy
Ki Készíti A Kekszeinket?

A Flash kutyapékség jutalomfalatjai: tartósítószert, mesterséges adalékanyagokat, sót és cukrot nem tartalmaznak, hogy teljes mértékben megfeleljenek a kutyák egészséges táplálására. Rengeteg vitamint és ásványi anyagot találhatunk meg bennük, amik elengedhetetlenek kutyusaink mindennapjaihoz!

0
Eladott Termék
0
Boldog Kutya
0
Újrahasznosított PET Palack
0
Visszatérő Vásárló

Legújabb Bejegyzések.

Rengeteg kérdés érkezik hozzánk nap mint nap, így arra gondoltunk indítunk egy blogot. Részletesebben beszélünk a boxainkról, a benne lévő termékeinkről arról, ami a márka mögött van. Megosztjuk veletek a mindennapjainkat, személyes tapasztalatainkat, gondolatainkat.

TATLER MAGAZIN

Első megjelenésünk külföldön, ami hatalmas öröm számunkra. Ezt pedig most megosztjuk Veletek is!
Continue Reading

Átalakulásunk inspirációja, őszintén a fejlődésünkről.

Számos változás köszönt be az életünkben és elérkezett az ideje, hogy merjünk nagyot álmodni. Ez...
Continue Reading

Miért eszik füvet a kutyám?

Az igazság, hogy kedvencünk akkor is fogyaszthat füvet, még ha ez számunkra érdekes, ha kiegyensúlyozott...
Continue Reading