100% EGYEDISÉG

Minden egyes termékünket saját kezűleg készítjük: Magyarországon belül. Printjeinket mi tervezzük meg kiegészítőink megfestéséhez. Vagány kutyusoknak, vagány kutyatulajdonosoknak álmodjuk meg termékeinket, akik nem félnek valami újat kipróbálni!

FILOZÓFIÁNK

A ME and my DOG-nál úgy gondoljuk, hogy kedvenced csak a legjobbakat érdemli: kiváló minőségű termékeket, amelyeket a legnagyobb odafigyeléssel állítunk elő, fenntartható gondolkodásmóddal. Szem előtt tartva a gazdi kifinomult ízlését!

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A tudatos életmód része mindennapjainknak, így ez a dobozainkra is érvényes. Csak olyan anyagokkal dolgozunk: amik újrahasznosítottak, lebomlanak vagy pedig fenntartható forrásból származnak. Szerintünk ez a jövő, ami egyben a védjegyünk is lett!

Rólunk

Nagyot álmodó, környezettudatos gazdik vagyunk, akik a legjobbat szeretnék adni: Kutyusodnak, Neked és a Világnak!
#plasticfree

Óvjuk, védjük együtt környezetünket!

Egyre több partszakasz, óceán telítődik műanyag palackokkal, tönkretéve ezzel az élővilágot. A Tiszából 100 000 palackot szedtek ki, az óceánok partjairól pedig annyi szemét került felszedésre, amivel másfélszer körbe tudnánk rakni a Balatont.

Több, mint két éve egy szuper kezdeményezés indult, amiben te is részt vehetsz! Próbáld meg az egyszer használatos műanyagokat nélkülözni kutyusod és saját magad életéből! Csatlakozz TE is a műanyagmentes életmódhoz! Neked csak pár perc, de a környezetünknek egy lehetőség.

Hogyan Juthat Kutyusod Természetes Ajándékhoz?

Válassz terméket

Válaszd ki, hogy mit szeretnél kedvencednek, majd jelöld ki a kiegészítő információkat, ha szükséges!

Szabd testre

Tedd be a kosárba, add meg az adataidat, jelöld be a szállítási módot, majd egyenlítsd ki az összeget. Ezután kapsz egy értesítő levelet ( nézd meg a SPAM, promóciók mappába is ), ami tartalmazza a rendelésed összegzését.

És mi kiszállítjuk

Ezután összekészítjük boxodat, majd feladjuk. Neked pedig csak várnod kell a kiszállításra és fantasztikus képeket készítened a kedvencedről, hogy kitehessük őt is több száz elégedett ‘megrendelőnk’ közé.

Szeretnéd megismerni, kipróbálni termékeinket?

Használd a MEANDMYDOG15 kuponkódunkat, ami 15% kedvezményre jogosít fel!